Η απόφαση για τους Τάμαρι και Σάβιτς ενόψει Καραμπάχ

Κανονικά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για τους αγώνες με την Καραμπάχ θα δηλωθεί ο Μούσα Αλ Τάμαρι, αλλά και Σάβιτς, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Σουτιέσκα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και για τον πρώτο φάνηκε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού, ενώ ο δεύτερος έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς.

Σε επικοινωνία με το επίσημο ΑΠΟΕΛ μάς ειπώθηκε ότι οι δύο παίκτες δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό και θα δηλωθούν κανονικά στα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου.

Αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν θα φανεί τις επόμενες ημέρες και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας