Η συγνώμη Γιωργαλλίδη και η απάντηση Τιμούρ για τη μεγάλη επιστροφή

Στην ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα επέστρεψε έπειτα από 13 χρόνια ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, ο οποίος θα συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων της Ανόρθωσης. Ο 37χρονος πορτιέρε, έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το 2021 και θα βρίσκεται με τη νέα αγωνιστική περίοδο στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. 
 
Με τον Γεωργιανό τεχνικό, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης έχει ένα ιδιαίτερο παρελθόν, καθώς επί θητείας του Τιμούρ ο Κύπριος πορτιέρε κατάφερε να αναδειχθεί και να ζήσει μοναδικές στιγμές στην εξαετή του παρουσία στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ωστόσο, το γυαλί ανάμεσα στους δυο άντρες ράγισε με την επιστροφή του Γιωργαλλίδη από την Άγγλια που είχε πάει για δοκιμαστικά στην Πόρτσμουθ, αφού ο Κύπριος τερματοφύλακας δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Τιμούρ στην ομάδα, καθώς πρώτιστη επιλογή ήταν ο Αριάν Μπεκιάι. 
 
Αποτέλεσμα αυτού, ήταν ο Αντώνης Γιωργαλλίδης να μετακομίσει στην Ομόνοια αρχικά ως δανεικός και την επόμενη χρονιά με κανονική μεταγραφή. Η συνέχεια του Κύπριου τερματοφύλακα, λίγο πολύ γνωστή, και σήμερα η μοίρα φέρνει ξανά τον Γιωργαλλίδη στα 37 του χρόνια να συνυπάρχει με τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της omada.com.cy, ο Κύπριος πορτιέρε ζήτησε συγνώμη από τον Γεωργιανό τεχνικό για τη φυγή του από την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά όπως υπογράμμισε είχε δελεαστική οικονομική πρόταση και αφού ήθελε να είναι βασικός στο άσσο, δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει και να πάει στην Ομόνοια. Με τη σειρά του ο Κετσπάγια έδειξε πλήρη κατανόηση στον Γιωργαλλίδη, επισημαίνοντάς του ότι θα μπορούσε η εν λόγω διαφωνία τους να είχε επιλυθεί από τότε. 
 
Χωρίς δισταγμό, οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια για τη νέα τους συνεργασία, αφού και για τους δυο η Ανόρθωση αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν