H ξεκάθαρη θέση του Απόλλωνα για Ρομπέρζ και το κλειδί στον Κίρζη

Το κλειδί στην όλη υπόθεση για τον Ρομπέρζ το κρατά μόνο ο κ. Κίρζης και είναι μια υπόθεση προσωπικά του ιδίου ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. Μίλησε, επίσης, για τα τελευταία αγωνιστικά νέα των κυανόλευκων της ομάδας της Λεμεσού και για τον αν θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν και πως είναι πάρα πολύ λίγες οι πιθανότητες για πρόκρισης ανέφερε πως «το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν ανταποκρίνεται στα όσα έδωσε η ομάδα εντός γηπέδου για 75 λεπτά. Με το 3-0 εις βάρος μας τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα».

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν από τον επαναληπτικό: «Είναι ο Σακέτι και ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος έχει μια ενόχληση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός προληπτικά».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Αθηνών για Ρομπέρζ δήλωσε ότι «το κλειδί στην όλη υπόθεση το κρατά μόνο ο κ. Κίρζης. Είναι μια υπόθεση προσωπικά του ιδίου. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό παίκτη και ο Απόλλωνας ποτέ δεν μείωσε την αξία του. Εννοείται ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον για ένα παίκτη όπως είναι ο Βαλεντίν. Όσο πλησιάζουν οι μέρες αυτές οι προτάσεις θα αυξάνονται».

Αν θα δοθούν δανεικοί κάποιοι νεαροί και αν θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις πρόσθεσε «αυτά είναι θέματα του κ. Κονναφή με τον κ. Αυγουστή. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο.

Η ομάδα είναι πλήρως στελεχωμένη. Πάντοτε όμως υπάρχουν περιθώρια περεταίρω ενίσχυσης. Αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό σίγουρα θα κινηθούμε. Δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή που δεν θα μας προσφέρει κάτι το ουσιαστικό. Το κλειδί το κρατά ο κ. Αυγουστή με τον κ. Κονναφή. Να περιμένουμε την 31η του Αυγούστου».

Για τον Καρ: «Προπονείται κανονικότατα στο Κολόσσι. Είναι μια χαρά», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές