«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ταγμένος για να προσπαθεί για τα δύσκολα»

Στα ΜΜΕ παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, λίγο πριν την πτήση των γαλαζοκιτρίνων στην Ολλανδία και τον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ.

Στις 10:00 το πρωί αναμένεται να αναχωρήσουν οι πρωταθλητές Κύπρου, με προορισμό το Άμστερνταμ, για τον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Άγιαξ (28/8), στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λίγκ.

Υπενθυμίζεται ότι, η ναυλωμένη πτήση για τον ΑΠΟΕΛ θα έχει προορισμό το Ρότερνταμ, όπου από εκεί η αποστολή της ομάδας θα φτάσει με πτήση περίπου τεσσάρων ωρών και τριάντα λεπτών. 

Oι δηλώσεις του:

«Η φράση του προπονητή εστιάζει στο πόσο δύσκολη είναι αυτή η αποστολή και ο αντίπαλος που μας έτυχε είναι ο πιο δυνατός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάναμε ένα μικρό βήμα, αφού πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο και θα χρειαστεί ουσιαστικά μια υπέρβαση», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ταγμένος για να προσπαθεί για τα δύσκολα και Θα πάμε εκεί να να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι πιθανότητες από την στιγμή που ο Άγιαξ παραμένει φαβορί, αυξήθηκαν στο ελάχιστο. Το να πάμε να παίξουμε με μια ομάδα που πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και περιμέναμε να αρχίσουν οι αγώνες της για να απολαύσουμε ποδόσφαιρο, είναι κάτι που μας φέρνει μειωμένες πιθανότητες», πρόσθεσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Οι ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν κάθε αντίπαλο όπως εμείς που είμαστε εκτός γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι εντός γηπέδου είναι 11 εναντίον 11. Αναγνωρίζουν τον αντίπαλο αλλά αν δεν πιστεύεις δεν μπορείς να πετύχεις πράγματα», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα