Πρωταθλητές Ανδρών στο Beach Volley οι Λιοτατής/ Χρυσοστόμου

Οι Τόνι Λιοτατής και Γεώργιος Χρυσοστόμου αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ανδρών 2019 στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley, oι τελικοί των οποίων έγιναν στη Λεμεσό και στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της ΚΟΠΕ στη Λεμεσό.
 
Στον τελικό κέρδισαν τους ισάξιούς τους Δημήτρη Αποστόλου και Σωτήρη Σιαπάνη με 2-1 σετ.

Ο τελικός ήταν εξαιρετικός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έφερε ανατροπή. Στο πρώτο σετ οι Αποστόλου και Σιαπάνης μετά το αρχικό 11-10 ξέφυγαν και κέρδισαν το σετ 21-16 και προηγήθηκαν με 1-0 σετ.
 
Στο δεύτερο σετ οι πρωταθλητές ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν το σετ 21-17 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Τελικό. Τα πάντα κρίθηκαν στο τάϊ – μπρέϊκ όπου οι Τόνι/ Γεώργιος πήραν κεφάλι από την αρχή προηγήθηκαν 07-02 και παρά την πίεση των Αποστόλου/ Σιαπάνη κέρδισαν 15-10 και πήραν τον τίτλο.

Δειτε Επισης

«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025
Έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πυροδοτήσει τη βόμβα με Γιόνας Βαλαντσιούνας