Aποστάσεις κράτησε η Σούπερ Λιγκ από την αύξηση του κόστους διαιτησίας λόγω VAR

Το συνολικό ποσό δε, που οι γηπεδούχες ΠΑΕ θα προκαταβάλλουν στην ΕΠΟ κάθε πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα για όλους του αγώνες του μήνα που είναι γηπεδούχες, θα ανέλθει στις 8.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων μετακίνησης.

Συγκεκριμένα πρώτος διαιτητής θα παίρνει ανά αγώνα 2.000 ευρώ οι δύο βοηθοί από 1.000, ο τέταρτος και ο παρατηρητής διαιτησίας από 500 ευρώ. Ο διαιτητής VAR θα παίρνει 1.000 ευρώ ανά αγώνα και ο βοηθός του 500 ευρώ.

Πάντως στη συζήτηση που έγινε για το θέμα στην ΕΠΟ, οι δύο εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ που ήταν παρόντες (Λυσάνδρου – Αγραφιώτης) κράτησαν αποστάσεις, ψήφισαν λευκό και όπως είπε ο πρόεδρος της διοργανώτριας με αφορμή την αύξηση του κόστους διαιτησίας, το ΔΣ της Λίγκας θα συζητήσει και θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός