Ο τραυματισμός του Εμπιντά εξορθολογίζει το σύστημα του Απόλλωνα

Νοκ άουτ γα τις αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης τίθεται ο Ρότζερ Εμπιντά, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει να σκέφτεται ακόμη μια απουσία μετά από εκείνες των Παπουλή, Ζελάγια και Σακέτι, με τον Γάλλο μεσοαμυντικό να έχει πολύ θετική παρουσία στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς. 

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν προλαβαίνει τα δύο παιχνίδια με τους Αυστριακούς, έτσι ο Κύπριος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις στον χώρο του κέντρου, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι εκείνο της μετακίνησης του Χάμπου Κυριάκου στον χώρο του κέντρου. 

Ο ποδοσφαιριστής μαζί με τους άλλους τιμωρημένους συμπεριλήφθηκε στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογική υποστήριξη των συμπαικτών του. 

Στον προηγούμενο αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς, έγινε αρκετός λόγος για τη χρησιμοποίηση του Χάμπου Κυριάκου στο κέντρο της άμυνας.

Με τη μετακίνηση του Κύπριου διεθνή στη φυσική του θέση έρχεται ο εξορθολογισμός του συστήματος του Απόλλωνα, με τον ποδοσφαιριστή των κυανολεύκων να παίζει ουσιαστικά στη θέση που έχτισε τ' όνομά του. Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να βρεθούν οι Σάλαϊ και Γιούστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία
Συνεχίζει στην Πάφο ο Γκολντάρ-Η επίσημη ανακοίνωση