Η τιμή των εισιτηρίων ενόψει του επαναληπτικού με την Γάνδη
12:45 - 09 Αυγούστου 2019

Με επίσημη ανακοίνωση η ΑΕΚ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για τον αγώνα με την Γάνδη στο πλαίσιο του γ' προκριματικού για το Γιουρόπα Λιγκ, ότι έχουν παραληφθεί τα εισιτήρια και μπορούν να τα εξασφαλίσουν από τα Γραφεία του Σωματείου.
Η τιμή του εισιτηρίου για τον επαναληπτικό αγώνα έχει οριστεί από την βελγική ομάδα, στα 15 ευρώ και για παιδιά κάτω των 16 ετών στα 5 ευρώ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, οι Λαρνακείς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (15/08) στο στάδιο «Jules Ottenstadion»στο Βέλγιο.
H ανακοίνωση:
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για τον αγώνα με αντίπαλο την ΚΑΑ Gent, ότι έχουν παραληφθεί τα εισιτήρια και μπορούν να τα εξασφαλίσουν από τα Γραφεία του Σωματείου. Τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι και την Τρίτη (13/08).
Κατά την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητο να προσκομίζονται τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, πολιτική ταυτότητα / διαβατήριο).
Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και για παιδιά κάτω των 16 ετών στα 5 ευρώ.
Αναλυτικά το ωράριο των Γραφείων:
Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00
Δευτέρα, Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:0
Για οποιανδήποτε πληροφορία ή κράτηση για το ταξίδι στο Βέλγιο μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον ταξιδιωτικό μας συνεργάτη Top Kinisis Travel (τηλέφωνο: 24818333 (ώρες γραφείου).