Η προαίσθηση του Κέρκεζ και η ευχή του στον Ντολ

Παραδέχτηκε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερη ομάδα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Ευρώπη, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα, ενώ παράλληλα τόνισε πως ότι κατέκτησε η ομάδα του πέρυσι ξεχνιέται και πρέπει να σηκώσουν κεφάλι για το παιχνίδι με την Δόξα. 

«Συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τους τρεις βαθμούς και να τους συγχαρώ για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να περάσουν στην επόμενη φάση».
 
Για το παιχνίδι δήλωσε «είναι κάποια πράγματα, τα οποία είναι απλά. Στη δημοσιογραφική διάσκεψη είχα την αίσθηση πως θα κερδίζαμε τον ΑΠΟΕΛ, με όλο το σεβασμό.
 
Αν σκοράρει κάποιος στο 4ο λεπτό είναι εύκολο να πάρει τη νίκη, είναι ένα θέμα τύχης αλλά και η ποιότητα του ΑΠΟΕΛ. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι πήραν τους τρεις βαθμούς και συγχαρητήρια το άξιζαν».
 
«Θα πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό και να καταλάβουμε ότι κατακτήσαμε πέρυσι απλά ξεχνιέται. Πρέπει αν δουλέψουμε, αν σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε, ενόψει της Δόξας. Εύχομαι ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα για τον συνάδελφο και τους ευχόμαστε να κρατηθεί αρκετά στο πάγκο, κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΛ, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
 
 

Δειτε Επισης

Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»