Η απάντηση του Ιδιάκεθ για τα 3 πέναλτι της ΑΕΚ

Ικανοποιημένος με τα όσα είδε από την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ μεταξύ άλλων σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και τα 3 πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.
 
Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Έγιναν αρκετά στο παιχνίδι σήμερα. Είμαι χαρούμενος για το παιχνίδι που κάναμε. Ένας βαθμός είναι εντάξει αλλά σίγουρα θα θέλαμε και τους 3. Είμαι ευχαριστημένος για την εικόνα που βγάζει η ομάδα. Για τους ουδέτερους ήταν ένα ωραίο παιχνίδι αλλά για τους προπονητές είναι δύσκολο».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Συμφωνώ σε αρκετά απ’ όσα ανέφερε ο συνάδελφος. Ήταν αρκετά τα ενδιαφέροντα τα όσα είδαμε στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο 20λεπτό αφού κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Μετά πήρε τον έλεγχο η Ομόνοια. Ανεβήκαμε προς το τέλος του ημιχρόνου και καταφέραμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ».

Για το δεύτερο ημίχρονο και τον κόσμο: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο ξεκάθαρο το παιχνίδι, με τις αντεπιθέσεις. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι. Σε 2-3 περιπτώσεις η Ομόνοια θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά εμείς παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη».

Για τα 3 πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του: «Όταν έχεις 3 πέναλτι σε ένα παιχνίδι σημαίνει πως είσαι μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά και τα πέναλτι είναι απόρροια του τρόπου παιχνιδιού μας. Είδαμε τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας να κάνει εντυπωσιακές ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και δεν με χαλά που σκόραραν μόνο από το σημείο του πέναλτι».
 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»