Έτοιμος για τα αστέρια ο Ολυμπιακός

Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του θέλει να γράψει απόψε ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Η Τότεναμ θα παραταχθεί με τον ρόλο της φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δείξει στην μέχρι τώρα πορεία τους πως δεν… μασάνε από τέτοιους τίτλους.

Συγκεκριμένα, από το 1983 ως το 2014, οι Πειραιώτες μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία κόντρα σε ομάδες που την περασμένη χρονιά έφτασαν στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τα «θύματά» τους να είναι η Μπενφίκα, η Μονακό, η Βαλένθια, η Λεβερκούζεν και η Ατλέτικο Μαδρίτης.
 
Σημαντικό όπλο αναμένεται να αποτελέσει και το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι αγγλικές ομάδες τα τελευταία χρόνια (από το 2009) τα βρίσκουν σκούρα. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτά τα δέκα χρόνια, με την Άρσεναλ να είναι η μοναδική που τον έχει λυγίσει περνώντας με 3-0 τη σεζόν 2015-16.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση τον Ρούμπεν Σεμέδο να επιστρέφει στην αποστολή, χωρίς πρόβλημα να ξεκινήσει στο κρίσιμο παιχνίδι.

Αν ο Πορτογάλος αμυντικός πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, η 11άδα δεν πρόκειται να έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με αυτή που συνήθισε ο Μαρτίνς στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ζοσέ Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ομάρ και Τσιμίκα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Μεριά στο πλευρό του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα κρατήσουν τη θέση τους στον άξονα, με εξτρέμ τους Ποντένσε και Μασούρα και οργανωτή τον Ματιέ Βαλμπουενά. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκερέρο να αποτελεί την πιθανότερη επιλογή.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στον δεύτερο προκριματικό του Champions League
Σκωτσέζικο ντους για τον Παναθηναϊκό που αδίκησε τον εαυτό του!
Η Κρουζ Αζούλ δίνει μπόνους υπογραφής για την επόμενη ομάδα του Γιακουμάκη
Ανακοίνωσε τον Καντεβέρε ο Άρης
Αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί: «Ξεκινάμε πιο ενωμένοι από ποτέ για το πρωτάθλημα»
Το διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Άρη και η ανακοίνωση του Ντόντα Χολ στον Ολυμπιακό
Επαφές με τη Γιουβέντους για τον Κόστιτς, θετικός ο Σέρβος για τον Ολυμπιακό
Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Από τον ΑΠΟΕΛ κατέληξε στη Λάρισα του Πετράκη ο Χατζηστραβός
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Λημνιού στη Φορτούνα Σιτάρντ με οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ