Τα μοίρασαν σε ματσάρα Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Μετά από ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις, Ολυμπιακός και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες με 2-2 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στο Μακάρειο Στάδιο. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 0-2, με Κάσες και Τρισκόφσκι, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό με Ζαχαρίου και Αγιτέ. Πολλά τα παράπονα της ομάδας της Λάρνακας για το γκολ της μείωσης του σκορ από τον Ολυμπιακό στο 31’.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο αγώνας στο Μακάρειο ξεκίνησε με αναγνωριστικούς ρυθμούς, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και την εδαφική υπεροχή. Η ομάδα της Λάρνακας πήρε προβάδισμα πολύ γρήγορα στο σκορ με 0-2. Ο Κάσες στο 16’ και ο Ιβάν Τρισκόφσκι στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με το 5ο φετινό γκολ του έδωσαν γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα του Ιδιακέθ, αλλά η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μείωσε γρήγορα το σκορ στο 31’. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου με κοντινό πλασέ «νίκησε» τον Τόνιο, δίνοντας ξανά ελπίδα στην ομάδα του για κάτι καλό.  Ο σκόρερ των «μαυροπρασίνων» βρισκόταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ΑΕΚ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά, εν μέσω έντονων διαμαρτυριώνΤο σκορ, μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε και η ΑΕΚ είχε το «στενό» προβάδισμα στο σκορ.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Τέτε της ΑΕΚ να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και να αφήνει την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο γήπεδο στο 52’. Η ΑΕΚ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Απόστολο Γιάννου να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 71’΄με απίστευτη γκολάρα του Αγιτέ. Ο Αφρικανός επιθετικός με ανάποδο γυριστό σουτ εντός περιοχής σκόραρε για το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Βινίσιους δύο λεπτά αργότερα, με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τόνιο, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο σκορ.
 
Οι ενδεκάδες των ομάδων:
 
Ολυμπιακός: Κίρεφ, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Κικο, Ακόστα (Νάνι 81'), Οικονομίδης (Βινίσιους 72'), Ζαχαρίου, Χαμντί (Κα 68΄), Ντουβεντρού, Αγιτέ
 
ΑΕΚ: Τόνιο, Θαντί, Σπόλιαριτς (Ραούλ 64'), Τρισκόφσκι (Τολμές 90+1'), Τέτε, Φακούντο, Μίκελ Γκονζάλες, Πλάνας,Σάστρε, Κάσες, Γιάννου (Τρουγιόλς 78')

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»