Επιτέθηκε σε συνάδελφό του με λεπίδα ξυραφιού-Ένας τραυματίας, μια σύλληψη

Σε καταγγελία για επίθεση με λεπίδα ξυρίσματος σε βάρος του, προέβη ένας εργάτης στη Λευκωσία, με την Αστυνομία να περνά χειροπέδες σε ένα πρόσωπο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε γύρω στις 3:40 χθες το απόγευμα, όταν ένας εργάτης, Ασιατικής καταγωγής, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό στην περιοχή Μόρφου, μαζί με τον εργοδότη του και κατήγγειλε πως γύρω στις 3:00, ένας άλλος εργαζόμενος του επιτέθηκε με λεπίδα ξυρίσματος.
 
Ο παραπονούμενος έφερε τραύματα σε κοιλιά, στήθος και στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις και περίθαλψη.
 
Γύρω στις 8:30 το βράδυ η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός προσώπου, που θεωρείται ύποπτο, με τα αδικήματα τραυματισμού και πράξεων που προβλέπουν πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αδικήματα ενδεχομένως να αναβαθμιστούν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λάρνακα

Δειτε Επισης

Ο Σον απευθύνει έκκληση για δωρεά τροφίμων στην Παλαιστίνη-«Μπορείτε να σώσετε ζωές»
«Πεντάρι ανάλογο του μεγέθους μας και πάμε ξανά μέχρι τέλους!»
«Το παιχνίδι του είναι σχεδόν τέλειο! Το ίδιο και η συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου»
«Αισθάνθηκα ότι η Άρσεναλ είναι το σωστό κλαμπ για εμένα, ανυπομονώ να σκοράρω με αυτή τη φανέλα»
Φουλάρει για Σεβαλιέ η Παρί-Στην έξοδο ο Ντοναρούμα που γυάλισε στο Μάντσεστερ
FIFPro κατά FIFA και Ινφαντίνο-«Θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών, όχι σε… αυτοκράτορες»
Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού-Πρωτιά για τη Λίβερπουλ
Κουλιτσένκο από... χαλκό στη Γερμανία-Κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος
Αναμονή τέλος... O Γκιόκερες ντύθηκε “Κανονιέρης”
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με τον Ολυμπιακό