Η Πρέμιερ Λιγκ... αγνοείται στην Πάφος FC

Οι φετινές μεταγραφές της Πάφος FC σκόρπισαν τον ενθουσιασμό των οπαδών τους, αλλά και προκάλεσαν τον θαυμασμό από όλους όσους εμπλέκονται με το άθλημα στο νησί μας. Οι Τζέισον Πάντσεον, Μπακαρί Σακό και Ντάνιελ Γουίλιαμς δεν κατάφεραν, μέχρι στιγμής, να αποδώσουν τα αναμενόμενα και να δικαιολογήσουν τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά τους.
 
Ο Πάντσεον αφίχθηκε στην Κύπρο πρώτος από όλους, έχοντας αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος της παφιακής ομάδας. Υπήρξαν κάποιες στιγμές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, στις οποίες φάνηκε η πολύ μεγάλη ποιότητά του, αλλά μέχρις εκεί.
 
Οι Σακό και Γουίλιαμς αγωνίστηκαν στα εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, χωρίς να μπορέσουν να κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους.
 
Οι τρεις σούπερσταρ δεν έχουν συνεισφέρει, για την ώρα, γκολ και ασίστ για την ομάδα τους. Κάτι που ευελπιστούν να γίνει από το επόμενο, κιόλας, παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια εντός έδρας.
 
Είναι σαφές πως και οι τρεις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την Πάφος FC και το πρωτάθλημά μας, σε γενικότερο βαθμό. Όλοι μέσα στα ενδότερα της ομάδας, περιμένουν το αγωνιστικό τους ανέβασμα, για να επιτύχει το συγκρότημα του Κόπιτς τους μεγαλεπήβολους στόχους που τέθηκαν από την αρχή της σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR