«Δεν είμαι περήφανος αφού δεν κέρδισα»

Για τον αγώνα του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και τις δυσκολίες που έχει η ομάδα του μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος τεχνικός μεταξύ άλλων έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:
 
Για το παιχνίδι:  «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ και στην Ευρώπη. Για να είμαι ευχαριστημένος πρέπει να κατακτούσαμε την κούπα.  Ότι ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου το έκαναν».

Για την συνέχεια: «Στόχος είναι να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δώσαμε χρόνο σε μερικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη εβδομάδα και είναι πολύ δύσκολο».
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου