BINTEO: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντο Σάντος, έφυγε με ασθενοφόρο
10:04 - 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος είδε μια τεράστια τρύπα ν' ανοίγει στον δεξιό του μηρό από κάκιστη διεκδίκηση της μπάλας από αντίπαλο. Υπέφερε από τον πόνο, έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.
Ο Μεξικανός επιθετικός αποχώρησε αναγκαστικά από τη νίκη (4-1) της Αμέρικα απέναντι στη Γουδαλαχάρα, αφού, δέχθηκε πολύ άσχημο χτύπημα στον μηρό και από την τάπα του παπουτσιού του αντιπάλου άνοιξε στο πόδι του μια τεράστια τρύπα!
Ο πόνος ήταν αφόρητος, ο παίκτης έδειξε να υποφέρει, ενώ, αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του γίνουν ράμματα στη μεγάλη πληγή.
Así la falta y lesión del Pollo Briseño sobre Giovani Dos Santos #ClasicoNacional #America #Chivas pic.twitter.com/NeRoaYDPg5
— Asra HBarrientos⚡️♒️ (@Alann_Asrael) 29 Σεπτεμβρίου 2019
Πηγή:gazzetta.gr