Λοβέρα: Να με ερωτευτούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Αρχικά είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό LT3 | AM 680, στην εκπομπή «Ultima Jugada»:

«Τόσο το σκεπτικό μου όσο και του ατζέντη μου ήταν να μείνουμε στην Αργεντινή λίγο περισσότερο. Μετά ήλθε η πρόταση εντελώς ξαφνικά. 

Δεν υπήρχε επιλογή να μείνω στη Ροσάριο για έξι μήνες ακόμη, μέχρι το Δεκέμβριο και πήρα την απόφαση να έλθω στην Ελλάδα. 

Το προηγούμενο διάστημα στη Ροσάριο ήταν το καλύτερο. Είχα γεμάτα ματς και πολλά λεπτά συμμετοχής. Μίλησα με τον προπονητή μου στη Σεντράλ μετά το τέλος της μεταγραφής, μου ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Ο Κόκα με πίστεψε πιο πολύ από όλους, με τον πρόεδρο της Σεντράλ δεν μίλησα. Μόνο με τον Γκορδίγιο μίλησα, ο οποίος μου μιλούσε μέχρι να υπάρξει συμφωνία. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον για να κατακτήσω τίτλους με τη Σεντράλ».

Αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την Αθήνα, σχολίασε:

«Είναι πολύ όμορφη πόλη, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Υπέγραψα για πέντε χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League, είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ευρώπη, εμένε μου έτυχε τώρα» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς:

«Με καλοσώρισε ο προπονητής, αλλά δεν μιλήσαμε για τη θέση που με υπολογίζει. Μίλησα στην πρώτη προπόνηση με τον Γκερέρο, που είναι Ισπανός. Δεν κατάλαβαινα τίποτα από τη γλώσσα. Είναι πολύ τεχνίτης, τώρα είναι τραυματίας δεν έκανε προπόνηση, αλλά είναι πολύ καλός».

Μάλιστα, το μήνυμά του στον κόσμο είναι το εξής:

«Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος. Μου έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί οπαδοί αλλά οι οπαδοί της νέας μου ομάδα λίγο περισσότερο».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός