Ξεκαθάρισε για Κωστή η Σαλαμίνα- «Βολιδοσκοπήσεις, πολλές»

Το πολυσυζητημένο θέμα της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 
 
«Εμείς έχουμε μόνο την πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά οι βολιδοσκοπήσεις είναι πολλές», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά:

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σωματείο της Νέας Σαλαμίνας προσφέρουν κόπο και χρήματα και σε εθελοντική βάση. Όλοι γνωρίζουν πως λειτουργούμε. Κάποιος έπρεπε να φταίξει και ο πιο κατάλληλος είναι αυτός που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του σωματείου.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν δυόμιση μήνες με εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έγινε και συνάντηση στην Αθήνα, έπεσαν απόψεις στο τραπέζι και φτάσαμε στο τελικό στάδιο που έπρεπε να καθοριστούν οι όροι. Όταν μπήκαμε σε αυτό το κομμάτι, υπήρχε διάσταση απόψεων. Διαφάνηκε ότι ήταν πολύ έντονη η πλευρά του Ολυμπιακού και δεν συζητούσε τους όρους. Κάποια πράγματα δεν τα ικανοποίησαν και εμείς ομόφωνα απορρίψαμε την πρόταση».

Γενικότερα για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα: 

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Εμείς δεν θα μπούμε σε συμφωνία για να δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον».

Για τον Κωστή: 

«Είναι ένα παιδί, πλήρως συνειδητοποιημένο. Είναι ταπεινόφρων, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δουλεύει σκληρά και το μέλλον είναι μπροστά του. Αποφασίσαμε με τον ποδοσφαιριστή να μείνει ακόμα ένα χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα και θα πάει μεταγραφή».

Για το ενδιαφέρον άλλων κυπριακών ομάδων και τα ποσά που ακούγονται: 

«Περίπου είναι τα ίδια. Σεβόμαστε τα θέλω του ποδοσφαιριστή. Η βολιδοσκόπηση είναι άλλο πράγμα και η πρόταση άλλο. Εμείς έχουμε μόνο την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Βολιδοσκοπήσεις, πολλές».

Για την πορεία της ομάδας: 

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε restart. Υπάρχει ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρουμε τα πάνω μας».

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά