Η απογοήτευση του Μπεργκ και η ξεκάθαρη ατάκα του για τα πέναλτι της Ομόνοιας

Στο γεγονός πως δεν δόθηκε το πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας στην ανατροπή του Κακουλλή στο 83', στάθηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, μετά τον αγώνα με την Πάφος FC.
 
Ο τεχνικός της Ομόνοιας ήταν έντονος στην τοποθέτησή του, λέγοντας πως είναι παράξενο που η ομάδα του έχει κερδίσει μόνο ένα πέναλτι τη φετινή σεζόν, ενώ της έχουν δοθεί πέντε εναντίον της.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε τη νίκη. Φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε καλή συμπεριφορά. Δεν περιμέναμε να βάλουμε πέντε γκολ, όμως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε να κερδίσουμε παιχνίδι όπως το σημερινό. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Έχουμε πέντε πέναλτι εναντίον μας, και ένα υπέρ μας. Σήμερα είχαμε ένα με τον Κακουλλή και δεν μας δόθηκε. Ήμουν μακριά, αλλά πληροφορήθηκα πως ήταν. Κάνουμε ευκαιρίες, όμως είναι περίεργο που έχουμε ένα πέναλτι υπέρ μας. Είναι δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που βρίσκουμε.Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο για να μπορούμε να φτιάχνουμε κλασσική ευκαιρία κάθε πέντε λεπτά. Είναι δύσκολο να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να το δουλέψουμε. Κάποιες φορές ο αντίπαλος μας διαβάζει σωστά, όμως σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες και η απόδοση μας μπορούσε να μας φέρει το τρίποντο. Δεν μπορούμε να κυριαρχούμε και να σκοτώνουμε τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι, είμαι ρεαλιστής. Πρέπει να πιστώσουμε την αμυντική λειτουργία της Πάφου. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε