Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το οδικό δίκτυο-Κατάλευκο τοπίο το Τρόοδος

Φωτογραφίες από το κατάλευκο Τρόοδος μας απέστειλαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Τροόδους το πρωί σήμερα Πέμπτη, δίνοντας εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στις περιοχές Τροόδους και Προδρόμου.
 
Αυτή την ώρα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι δρόμοι στην περιοχή Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στις περιοχές Μόρφου – Κακοπετριάς και Πλατρών δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
 
Στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω βροχόπτωσης ενδεχομένως σε σημεία των δρόμων να υπάρχει μερική συσσώρευση νερού το οδόστρωμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε ισχύ ως τα ξημερώματα η κίτρινη προειδοποίηση
 
Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.
 
Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

Δειτε Επισης

«Κερδίσαμε το παιχνίδι στα πρώτα 10 λεπτά, είμαι χαρούμενος που θα πάρουμε τρεις εβδομάδες άδεια»
Η απονομή του τροπαίου στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσέλσι
«Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βαλαντσιούνας θα παίξει φέτος στο NBA και θα φύγει του χρόνου»
H Τσέλσι έγινε η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει επτά διαφορετικά διεθνή τρόπαια
Το αστρονομικό ποσό που έβαλε στα ταμεία της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσέλσι
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Ένταση επικράτησε μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων-Εκνευρίστηκε ο Ενρίκε
«Υπέροχο το συναίσθημα, επειδή όλοι μάς αμφισβήτησαν πριν από τον τελικό»
Κατάπιε την Παρί και στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»