Επίσκεψη στη παιδογκολογική κλινική από τους Μαχητές (pic)

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης ενημερώνουν για την επίσκεψη που είχαν στη παιδογκολογική κλινική του νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Οι μαχητές, παρέδωσαν διάφορα παιχνίδια στα παιδιά ως το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν.

Αντιπροσωπεία του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου επισκέφθηκε σήμερα την παιδογκολογική κλινική στο νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και παρέδωσε διάφορα παιχνίδια ως το ελάχιστο που μπορούσαμε να πράξουμε.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την θέση αυτών των παιδιών και θέλαμε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες γιορτινές για όλο τον κόσμο και θέλαμε να δώσουμε χαρά σ΄ αυτά τα παιδιά και να δούμε το χαμόγελο στα χείλη τους.

MAXHTEC 1994

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Απαντά στον ΠΑΣΠ ο ΚΟΑ-«Με αμέτρητες δηλώσεις του ο Νεοφυτίδης, απαξιώνει και ειρωνεύεται εργολαβικά»
Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ