Δίνει 35 εκατ. ευρώ για 16χρονο η Γιουνάιτεντ

Με την περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες να έχει… βαλτώσει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει γερό μπάσιμο για έναν έφηβο από την Championship.
 
Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες, ωστόσο φαίνεται ότι οι Άγγλοι χτυπούν σε διπλό ταμπλό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων» είναι ένας 16χρονος μέσος, ονόματι Τζουντ Μπέλινγχαμ, που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Championship με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ αναμένεται να μετουσιωθεί και σε πρόταση, η οποία μπορεί να φτάσει στα 35 εκατ. ευρώ, ώστε να «παγώσει» με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον που φέρεται να έχουν εκφράσει Λίβερπουλ, Σίτι, Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)
Διαφήμιση της Ντιλέτα Λεότα κόπηκε λόγω «σεξουαλικού» περιεχομένου
Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Αυτοκτόνησε ο Άγιαξ και χαρίζει το πρωτάθλημα στην Αϊντχόφεν
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ