Έριξε τριάρα με σβηστές μηχανές και προκρίθηκε η Ομόνοια
17:47 - 22 Ιανουαρίου 2020

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Ομόνοια να πετυχαίνει και τρίτο γκολ. Σκόρερ ο Μίκου με πολύ ωραία ενέργεια και ιδανικό πλασέ στο 52’. Στο 63’, ο Μίκου είχε σουτ στο δοκάρι, χάνοντας ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ. Δύο λεπτά μετά, ο Γιάννης Κούσουλος είχε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Σιγά σιγά, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο και την Ομόνοια να παίρνει μια πολύ άνετη πρόκριση με συνολικό σκορ 8-0.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ομόνοια: Κυριακίδης, Χουμποτσάν, Λούφτνερ, Μαυρίας (62’ Περέιρα), Μανρίκε, Κούσουλος, Τζιωνής, Μίκου, Χριστοφή, Έζρα (62’ Χαραλάμπους), Ντάρμπισάϊαρ (62’ Κακουλλής)
Ερμής: Αντωνίου Α., Γαβριήλ, Παπαθανασίου (67’ Μπελά), Μαρλόν, Κυριάκου, Μπουλά, Λοϊζίδης, Κύπρου, Αντωνίου Ε (67’ Γεωργίου)., Ντεβεσά (73’ Καϊσερλίδης), Ντογιά
Σκόρερ: 15’ 37’ Νταρμπισαϊαρ, 52’ Μίκου/-
Κίτρινες: Κούσουλος, Λούφτνερ / Καϊσερλίδης
Κόκκινες:-/-
Διαιτητής: Ανδρέας Αργυρού