Η συνέχιση της αντεπίθεσης και το κίνητρο του Ηλία στην ΑΕΚ

Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε κόντρα στον Εθνικό, θέλει η ΑΕΚ στο σημερινό (25/01) εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ μεγάλη ανάγκη για την ομάδα της Λάρνακας, για να ανέβει περαιτέρω η ψυχολογία των παικτών του Ηλία Χαραλάμπους.

Για άλλη μια φορά τη φετινή σεζόν, η ΑΕΚ πάει σ’ ένα παιχνίδι με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Συνολικά, τρεις ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν σίγουρα από το πλάνο του Κύπριου τεχνικού για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Οι Ντάνιελ Μοισόφ, Φακούντο Γκαρσία και Απόστολος Γιάννου θα είναι δεδομένα εκτός από τον σημερινό (25/01) αγώνα. Δεδομένο είναι πως ο Φλοριάν Τολεμές είναι εκτός ρόστερ, για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν υπολογίζεται, επίσης,  το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χοσέ Φερνάντεθ, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
 
 Από την άλλη, οι Πλάνας και Σάστρε είναι έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς και θα βρίσκονται στη διάθεση του Χαραλάμπους, ενώ δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Σπόλιαριτς, Κάσες, Κίβενι και Ακοράν. Είναι πιθανό πως κάποιοι από αυτούς να βρίσκονται στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού για την σημερινή αναμέτρηση. Στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Άμπραχαμ Γκονζάλεθ.

Όποιοι και εάν αγωνιστούν, ο στόχος της λαρνακιώτικης ομάδας δεν αλλάζει.  Η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και με βελτιωμένη απόδοση και να κατακτήσει άλλους τρεις βαθμούς, σ΄ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μέσα στην έδρα της.

Πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Καρμιώτισσα είναι πιθανό να γίνουν, αφού οι λύσεις για τον Χαραλάμπους είναι αυξημένες. Πολύ πιθανόν, να αγωνιστεί η ίδια ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Δασάκι, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση και την αντίδραση των παικτών του, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ αποτελεί και ένα προσωπικό κίνητρο για τον Ηλία Χαραλάμπους, αφού ο ίδιος ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι, από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ προ μερικών εβδομάδων. Είναι και αυτό ένα στοιχείο, το οποίο πολύ πιθανό θα παίξει τον δικό του ρόλο στο σημερινό (25/01) παιχνίδι της «Αρένα». Τα πρώτα δείγματα του Χαραλάμπους στον πάγκο της ΑΕΚ είναι άκρως ενθαρρυντικά, φού η ομάδα της Λάρνακας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν