Απεβίωσε κρατούμενος που νοσηλευόταν με ηπατική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο

Το Τμήμα Φυλακών ενημερώνει ότι δυστυχώς, σήμερα, απεβίωσε αλλοδαπός κατάδικος, 40 χρονών από ηπατική ανεπάρκεια σύμφωνα με τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος κατάδικος έπασχε από χρόνια ασθένεια και παρακολουθείτο από τους ιατρικούς λειτουργούς των Φυλακών.
 
Στις 23/1/2020 έγινε παραπομπή του από τους ιατρικούς λειτουργούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω υψηλών ηπατικών ενζύμων. Τις επόμενες ημέρες η κατάσταση του παρουσίασε επιδείνωση και απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.
 
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Έχει ενημερωθεί σχετικά η Πρεσβεία της χώρας του, αφού ο απβιώσας δεν έχει κανένα συγγενή στην Κύπρο.
 
Ως Τμήμα Φυλακών εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown