Σε ρυθμούς επίσημων αγώνων η Εθνική Futsal

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Futsal των Ανδρών. Την Τρίτη, από το Βελιγράδι, η ομάδα μας θα μεταβεί στον τελικό της προορισμό, την πόλη Ζένιτσα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, εκεί όπου από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA. 

Η Εθνική Futsal προπονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Αθλητικό κέντρο της Σερβικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ενώ, για την Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραδινή προπόνηση στο Αθλητικό κέντρο της Ζένιτσα, εκεί όπου θα γίνουν οι επίσημοι αγώνες. 

Ξεκάθαρος στόχος της Εθνικής είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που θα το πετύχει αν τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της με αντιπάλους της Βοσνία, την Ελβετία και το Γιβραλτάρ. Η γηπεδούχος ομάδα της  Βοσνίας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 17:00 (ώρα Κύπρου). Στις 30 Ιανουαρίου θα αγωνιστούμε με την Ελβετία (17:00) και την 1η Φεβρουαρίου με το Γιβραλτάρ (16:00). 

Στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Futsal Άθου Στυλιανού βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ARARAT / FONBET: Νικόλας Φιλίππου
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Σκαρπάρης
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής,  Οδυσσέας Οδυσσέως, Χρίστος Κόκκινος
ΑΠΟΕΛ: Γκεβάρα Κάντζιο, Αλέξης Τσίτσος, Σάββας Ομήρου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Σέζαρ Περέιρα, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Γιώργιος Αλεξίου, Γιάννης Ιωάννου, Νεόφυτος Λακούφης

Δειτε Επισης

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη