Το όνειρο του Ζελάγια που εκπληρώθηκε και το ματς υπό το βλέμμα του Μαραντόνα

Την καλύτερη στιγμή της καριέρας του κλήθηκε να αποκαλύψει ο επιθετικός του Απόλλωνα, Εμίλιο Ζελάγια, μιλώντας στο περιοδικό «Απόλλων Λεμεσός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η άποψη του Απόλλωνα για τον ορισμό του Λούκα Σωτηρίου

Ο Αργεντινός επιθετικός, τόνισε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του, πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 2011-12 όταν εκπλήρωσε ένα παιδικό του όνειρο μέσα σε μία χρονιά.

«Χωρίς αμφιβολία η καλύτερη μου στιγμή ήταν όταν στέφθηκα πρωταθλητής Αργεντινής με την φανέλα της Άρσεναλ Σαραντί. Θυμάμαι συγκεκριμένα δύο παιχνίδια, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Το ένα ήταν εκτός έδρας, στο ξακουστό και φημισμένο “La Bombonera” το γήπεδο της Boca Juniors. Πριν τον αγώνα είχαμε δύο βαθμούς περισσότερους από τους Γενοβέζους, οι οποίοι ήταν εκ των ανταγωνιστών μας για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ ήμασταν σε ισοβαθμία με την Tigre η οποία διεκδικούσε κι αυτή το πρωτάθλημα. Εκείνος ο αγώνας ήταν ο πιο κρίσιμος καθώς αν κερδίζαμε, την τελευταία αγωνιστική είχαμε «εύκολο» έργο εντός έδρας με την άσημη Belgrano. Εν συντομία, καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με την απόδοσή μου να ήταν η κορυφαία. Ίσως να ήταν το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Κερδίσαμε 0-3 σε ένα γήπεδο «καμίνι», πέτυχα ένα γκολ και μοίρασα μια ασίστ. Αυτό το παιχνίδι μας έδωσε τον τίτλο ουσιαστικά. Ήταν μια μαγική χρονιά για την ομάδα συνολικά αφού κατέκτησε το πρώτο και μοναδικό της πρωτάθλημα αλλά και για μένα, αφού ανακηρύχθηκα πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ. Η στιγμή κατά την οποία ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στον αγώνα με την Belgrano και σφράγιζε το πρωτάθλημα, θα μου μείνει αξέχαστη».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καφεδάκι Φουρλά-Τσολάκη πριν το ντέρμπι με Ομόνοια και παρέμβαση Τραΐκοβιτς

Δειτε Επισης

Στις τουρκικές φυλακές οπαδός του ΠΑΟΚ-Κατέβασε σημαία από τον ιστό της
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»