Η ρήτρα του Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ

Η “Bild” αποκάλυψε ότι όποιος θελήσει να αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ, μπορεί να το κάνει πληρώνοντας στην Ντόρτμουντ τα 75 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσής του.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ήδη η νέα μεγάλη ατραξιόν της Μπουντεσλίγκα και στην Ντόρτμουντ τρίβουν τα χέρια τους εκστασιασμένοι. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες απ' όταν πλήρωσαν μόνο 30 εκατ. ευρώ στη Ζάλτσμπουργκ και ο Νορβηγός διεθνής έχει σκοράρει πέντε φορές σε 57 αγωνιστικά λεπτά, θέτοντας τρελά ρεκόρ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η “Bild”, οι Βεστφαλοί θα μπορούσαν να τον χάσουν, εφόσον κάποια ομάδα αποφάσιζε να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία μόνο απαγορευτική δεν είναι. Οποιος θελήσει να δώσει 75 εκατ. ευρώ και εάν ο 19χρονος φορ συμφωνήσει, τότε μπορεί να τον αποκτήσει. Σε πρώτη φάση πάντως ο Χάαλαντε έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Επίσημη η επιστροφή του Πογκμπά στα γήπεδα-Ανακοινώθηκε από τη Μονακό
Μοιράζει χρυσάφι η FIFA-Τα χρήματα που έχουν λάβει οι 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το δώρο της Μπαρτσελόνα στον Γιαμάλ για την ενηλικίωσή του
Αυτοί… τρώνε τα εκατομμύρια του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Εμπουεμό θέλει, η Μπρέντφορντ τον δυσκολεύει-Απορρίφθηκε και νέα προσφορά της Γιουνάιτεντ
Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Serie A ο Ιμόμπιλε
Νέος βανδαλισμός στο γκράφιτι του Νίκο Γουίλιαμς-«Γαμ@@@@ έχεις χάσει τον σεβασμό μας»
Ο Μουρίνιο το ξέκοψε για Σάντσο, τον θεωρεί αντιεπαγγελματία και αδιάφορο
Η UEFA έδωσε άδεια υπό προϋποθέσεις στη Λιόν για να αγωνιστεί στο Europa League
Ξανά τραυματίας ο Αλάμπα στη Ρεάλ Μαδρίτης, νοκ-άουτ για ένα μήνα