Απαντά η Ομόνοια: O ΑΠΟΕΛ υποπίπτει σε ένα σοβαρό λάθος

Στις τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, Ανδρέας Δημητρίου, στο Omega, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα της Λευκωσίας, δεν έχει καμία πολιτική σύνδεση και πως στόχος της είναι η εξυγίανση το κυπριακού ποδοσφαίρου. 

«Ακολούθησαν φάκελοι από την UEFA, βόμβες σε ανθρώπων του ποδοσφαίρου, δηλώσεις του ΠτΔ, μετά διακοπή του πρωταθλήματος, που ουσιαστικά επιβεβαίωναν όσα λέγαμε. Τις 28 Ιανουαρίου, μια μέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου μας, ο ΑΠΟΕΛ δήλωσε ξανά πως πρέπει να καταθέσουμε στην Αστυνομία τα στοιχεί που κατέχουμε. Τις 29 Ιανουαρίου μετά το παιχνίδι κυπέλλου που είχε ο  ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και είπε όποιος θέλει να φταίξει κάτι φταίει το ΑΠΟΕΛ», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου για τις τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Προσπάθεια να δαχτυλοδειχθεί ο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να έκλεισε το ραδιόφωνο ο Άντρος Κυπριανού»

«Επίσης, είπε, συνεχίζουμε να πληρώνουμε την προπαγάνδα που υπάρχει. Αποκορύφωμα αυτού του παραληρήματος ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποία αντιδρούσε γιατί μια πολιτική παράταξη της Κύπρου ασκεί πιέσεις στην Κυβέρνηση για να καθαρίσει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μετά και την δημόσια παραδοχή του ΠτΔ για τη διαφθορά. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ούτε εμείς, ούτε ο ΠτΔ δεν αναφέραμε ούτε υπονοήσαμε τον ΑΠΟΕΛ σε καμία τοποθέτηση. Ο ΑΠΟΕΛ έμπαινε στη διαδικασία να απαντά από μόνος του και να εμπλέκεται από μόνος του στα όσα καταγγέλλονται σχετικά με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Είναι εύλογο να διερωτάται κάποιος το γιατί. Το ΑΠΟΕΛ υποπίπτειι σε ένα σοβαρό λάθος, προσπαθεί να μετατρέψει αυτό το σοβαρό θέμα σε μια αντιπαράθεση μεταξύ της Ομόνοια και του ΑΠΟΕΛ. Αντί να αναγνωρίσει το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Θα ξαναπώ τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ, τη λέω τώρα τη λέξη ΑΠΟΕΛ αν τους ενοχλεί…»

«Εμάς ο μοναδικός μας στόχος είναι η εξυγίανση το κυπριακού ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν άλλοι στόχοι. Εμείς δεν έχουμε καμία πολιτική σύνδεση. Είναι άστοχο να συνδέεται αυτό με την Ομόνοια. Από την πρώτη στιγμή αναφέραμε πως θα υποβάλουμε στην UEFA έκθεση με σχετικά στοιχεία με τη διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Ανδρέας Δημητρίου τονίζοντας πως η Ομόνοια δεν έχει καμία πολιτική σύνδεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποδόσφαιρο ΑΚΕΛικά πλασμένο και από Συναγερμικά αγγελάκια…

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»