Τον έπιασαν στα πράσα την ώρα της διάρρηξης

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, μετά από σχετική πληροφορία που αφορούσε πρόσωπο το οποίο προσπαθούσε να παραβιάσει πόρτα διαμερίσματος σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
 
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διενεργούσαν τα μέλη της Αστυνομίας στην εν λόγω πολυκατοικία, εντόπισαν να κρύβεται εντός διαμερίσματος, του οποίου η πόρτα είχε παραβιαστεί, ένα 45χρονο.
 
Στην κατοχή του εντοπίστηκαν ειδικά εργαλεία παραβίασης, ένα ζεύγος ρούχινα γάντια, μια ρούχινη κουκούλα καθώς και χρηματικό ποσό. Αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης εισόδου σε κατοικία. 
 
Ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.
 
Ο 45χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  
 
Ο 45χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησής του.

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ