Συγκρούσεις, δακρυγόνα και ζημιές έξω από το Καραϊσκάκη (pics)

Οπαδοί του Ολυμπιακού και δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν έξω από το Καραϊσκάκη. Χρήση δακρυγόνων, τα οποία έκαναν αποπνικτική την κατάσταση εντός του γηπέδου.

Μεγάλη ένταση έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη πριν την έναρξη του «αιωνίου» ντέρμπι. Οπαδοί του Ολυμπιακού που περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους, συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων. Από τον αέρα, η οσμή μεταφέρθηκε εντός γηπέδου και έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Μάλιστα, όταν οι παίκτες του ΠαναθηναΪκού μπήκαν για τον καθιερωμένο περίπατο, αποχώρησαν αμέσως για τα αποδυτήρια, καθώς δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν!

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» και η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν ήρθαν σε επαφή και το πούλμαν των «πρασίνων» προσέγγισε χωρίς κανένα πρόβλημα το γήπεδο.

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο-«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Όρτα-Συζητήσεις από μηδενική βάση
Πέθανε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος-Θλίψη στην ΑΕΚ
Η Μπράιτον δεν παίζει μόνη της για Κωστούλα-Στο κόλπο και δεύτερη ομάδα της Premier League