Οργή για ασυνείδητο οδηγό στο Τάσος Μάρκου-Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Οργή προκαλεί η πράξη ασυνείδητου οδηγού στο Παραλίμνι. Δεν φτάνει που πάρκαρε το όχημά του σε χώρο αναπήρων,  πήρε όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις χώρους στάθμευσης

Στη δημόσια καταγγελία του οδηγού, προέβη ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, καταγγέλλει ένα οδηγό, ο οποίος πάρκαρε παράνομα το όχημά του, σε θέση αναπήρων. Παράλληλα, όπως σημείωσε, η Αστυνομία δεν μετέβη στο σημείο, ώστε να γίνει καταγγελία.

«Στάδιο Τάσσος Μάρκου. Όπως μου είπε ο φίλος που έβγαλε τη φωτογραφία, ειδοποίησε τον αστυνομικό σταθμό στις 5:18 και μέχρι τις 6:30 δεν ήρθε κανείς να καταγγείλει. Δυστυχώς είχε και παιδί μαζί του ο οδηγός», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Λαμπριανίδης.

 


 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»