Το διακύβευμα της Ομόνοιας και οι... γρίφοι του αρχικού σχήματος με Πάφο

Τα παιχνίδια για την Ομόνοια είναι συνεχόμενα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το διακύβευμα για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι να δείξει άμεση αντίδραση και να επανέλθει στις επιτυχίες, την ερχόμενη Παρασκευή (10/01) κόντρα στην Πάφος FC.

Όπως κάθε παιχνίδι τη φετινή σεζόν, έτσι και αυτό με την παφιακή ομάδα είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολο. Η αγωνιστική κατάσταση της επόμενης αντιπάλου των πρασίνων δεν αποπροσανατολίζει κανένα στο «Ηλίας Πούλλος». Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η ομάδα του Μπεργκ ηττήθηκε τον πρώτο γύρο στο «Στέλιος Κυριακίδης» με σκορ 2-1.

Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων έχει δύο αναγκαστικές απώλειες για το παιχνίδι που ακολουθεί. Οι Γιόρντι Γκόμεθ και Άνταμ Λανγκ θα είναι απόντες, λόγω καρτών. Ως εκ τούτου, αυτό που τον απασχολεί είναι η εύρεση των αντικαταστατών τους στο αρχικό σχήμα.

Η λογική λέει πως ο Μίκαελ Λούφτνερ θα επανέλθει στην βασική ενδεκάδα, στο πλάι του Τόμας Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας, ενώ την θέση του Ισπανού μέσου στον άξονα της μεσαίας γραμμής, διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Γιάννης Κούσουλος και Φάνος Κατελάρης. Οι δύο Κύπριοι μέσοι μπορεί να μην αγωνίζονται πολύ τη φετινή σεζόν, όμως δηλώνουν πανέτοιμοι όποτε χρειαστεί για να προσφέρουν και να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται.

Άλλες αλλαγές δύσκολα θα πραγματοποιήσει ο προπονητής της Ομόνοιας, αφού εμπιστεύεται τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών που έφεραν την ομάδα μέχρις εδώ τη φετινή σεζόν. Μέσα στην έδρα της και με τον κόσμο στο πλευρό της, οι πράσινοι θεωρούνται το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα του Τόσακ, αλλά καλούνται να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα