Ενδιαφέρεται να αγοράσει ομάδα από τη Βραζιλία ο Σαββίδης

Την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να ασχοληθεί και με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο αποκαλύπτει ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazetaesportiva.com.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει πεισθεί από τον γιο του Γιώργο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο της «χώρας του καφέ» σκεπτόμενος προφανώς το γεγονός πως η χώρα... σφύζει από ταλαντούχους παίκτες.

Αναφέρει μια σειρά από ονόματα ομάδων που έχουν απασχολήσει τον Σαββίδη ο οποίος σκοπεύει να κάνει ό,τι και με τον ΠΑΟΚ δηλαδή να αποπληρώσει τα χρέη ενός συλλόγου παίρνοντας στα χέρια του τις μετοχές και την διοίκηση της ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής :

“Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Η Gazeta Esportiva μαθαίνει ότι τα σχέδια του Σαββίδη περιλαμβάνουν αναζήτηση ομάδα στην Βραζιλία που είναι ανοιχτές για να αρχίσουν μια συνεργασία ή ακόμα και μια εξαγορά των μετοχών τους.
 
Στην πραγματικότητα, η πρόθεση είναι από τον Γιώργο Σαββίδη, γιο και συνεργάτη του. Ο Γιώργος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και εδώ και καιρό έχει “καλλιεργήσει” την ιδέα να υπάρχει συνεργασία με έναν σύλλογο ή ακόμα και να γίνει αγορά του. Φαίνεται ότι τελικά έχει καταφέρει να πέσει τον πατέρα του.
 
Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη είναι να επαναλάβει αυτό που έκανε το 2013 με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή να πληρώσει τα χρέη της ομάδας και να επενδύσει πολλά, έχοντας στο επίκεντρο σε νέους παίκτες με ταλέντο που θα μπορούν να πωληθούν στην Ευρώπη.
 
Η συνεργασία μεταξύ της Λειψίας και της Μπραγκαντίνο επέστησε την προσοχή ως υποσχόμενη στην αγορά της Βραζιλίας η οποία, κατά την άποψη των επενδυτών, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα των ποδοσφαιρικών ταλέντων.
 
Ακόμη και η άνοδος της Φλαμένγκο, που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα στο 2019 και έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη για την επένδυση στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αν και ήδη είχε πειστεί από τον γιο του.
 
Παρά το αρχικό ενδιαφέρον για την Παρανά και την Φορταλέζα, οι άλλες επιλογές δεν αποκλείονται από την οικογένεια Σαββίδη.
 
Η εύρεση του σωστού συλλόγου είναι μόνο το πρώτο βήμα και δεν υπάρχει πρόθεση, τουλάχιστον προς το παρόν, από τους επενδυτές να εμπλακούν σε περισσότερες από μία ομάδες”.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Ανοίγει η αυλαία του Α' Προκριματικού του Europa League
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν