Τα δεδομένα με Ζελάγια και το μεγάλο κενό στην επίθεση του Απόλλωνα

Η επικείμενη αποχώρηση του Εμίλιο Ζελάγια από το ρόστερ του Απόλλωνα οδηγεί τους ιθύνοντες της ομάδας της Λεμεσού στο ψάξιμο για την άμεση αναπλήρωση των μεγάλων κενών στην επίθεση.

Η λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε μια πλουσιοπάροχη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και όλα δείχνουν πως θα την αποδεχθεί, αφού είναι τέτοια που την αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη από οικονομικής πλευράς.

Επιπρόσθετα, και η προσφορά συμβολαίου προς τον Αργεντινό επιθετικό των γαλάζιων της Λεμεσού είναι εξαιρετική, αφού αυτή ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Ο Ζελάγια, πιθανότατα, θα αγωνιστεί και κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη αγωνιστική (12/01) και έπειτα θα κινηθούν οι διαδικασίες για την αποχώρηση του και την εύρεση του αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης.

Θεωρείται ως δεδομένο πως η ομάδα της Λεμεσού θα κινηθεί για δύο προσθήκες στην επιθετική γραμμή, αφού οι λύσεις είναι ελάχιστες. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα αργήσουν να οριστικοποιηθούν, αφού ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ.

Οι περιπτώσεις των Νολάν Ρου και Νικολά Ντιγκινί παραμένουν στο προσκήνιο, η καθεμιά με τις δικές τις αντικειμενικές δυσκολίες. Αν αφιχθούν και οι δύο Γάλλοι στη λεμεσιανή ομάδα, θα είναι το ιδανικό σενάριο για τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού είναι γνωστή η ποιότητα τους.

Η κύρια προτεραιότητα των ιθυνόντων της λεμεσιανής ομάδας είναι η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας για τις επόμενες προκλήσεις. Ήδη ο Φλορεντίν Ματέι είναι η πρώτη προσθήκη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την μεσοεπιθετική γραμμή, αφού ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε και επίσημα χθες (08/01) το μεσημέρι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές