Με στόχο την ένατη πρόκριση σε ομίλους-Πλάνο με ερωτηματικά από τον Ουζουνίδη

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διεκδικεί για ακόμη μία χρονιά την είσοδό του στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, δίνουν παιχνίδι ζωής ή θανάτου απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς στη Τσεχία και με νίκη θα περάσουν για ένατη φορά σε ομίλους.
 
Η εμφάνιση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στη Ζρίνσκι, δεν ικανοποίησε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος περιμένει σαφώς βελτιωμένη την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στη Σλόβαν, ώστε να έχει μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, πλην των Ντίας, Λουντέμο και Εφραίμ, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, προσανατολίζεται να αγωνιστεί με ένα σύστημα 4-3-3, με τον Σίλβα να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Μερκή και Ζορζ στα στόπερ. Στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Ενσούε και Ζεράλδες.
 
Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Ανουάρ, ενώ απ’ εκεί και πέρα τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, και Κλωναρίδης.
 
Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν οι Ατζίλι και Εντογκαλά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τη θέση διεκδικούν οι Νούχιου και Μπεν Σαχάρ.
 
Σημειώνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με ανάρτηση του, θα αγωνιστεί με την κίτρινη στολή η οποία θα φέρει το σήμα του φιλανθρωπικού ιδύυματος του μεγάλου χορηγού της ομάδας «Parimatch Foundation».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα