Καβάνι: Κανείς δεν περίμενε ότι θα βρεθώ αντίπαλος της Παρί

Για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Παρί για τους ομίλους του Champions League, μίλησε ο Έντινσον Καβάνι αλλά και για τα συναισθήματα του που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο «Matador» παρακολούθησε την «τεσσάρα» της ομάδας του επί της Νιουκάστλ, από την εξέδρα και πλέον μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους» στο Champions League, απέναντι στην Παρί (20/10, 22:00).

Ο 33χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται λίγες ημέρες πριν το ιδιαίτερο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν περίμενε ποτέ πως θα αγωνιστεί κόντρα στους Παριζιάνους, ως αντίπαλος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην Γιουνάιτεντ και μπορώ να αγωνιστώ στην Premier League. Θέλω όταν παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Να προπονούμαι και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Οσον αφορά το ματς με την Παρί θα είναι περίεργο για εμένα. Θα βιώσω μία ασυνήθιστη στιγμή, που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί. Θα πρέπει να παίξω αντίπαλος της Παρί. Θα είναι όμως ένα απίστευτο συναίσθημα».

Ο πρώην συμπαίκτης του Κιλιάν μίλησε κι αυτός από την πλευρά του για το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» και για τον Έντινσον Καβάνι.

«Δεν αισθάνομαι παράξενα που ο Έντινσον είναι σε άλλη ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Θα παίξουμε ενάντια στην ομάδα του και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
«Ο Βιετέσκα επιστρέφει στην Καλιάρι, αβέβαιο το μέλλον του στη Σαρδηνία»
«Φαινόταν πολύ μεθυσμένος»-Ο Άντι Κάρολ αναστάτωσε τη Μύκονο με καβγά και ζημιές
«Δεν θα αλλάξει η σεζόν της Σίτι αν κατακτήσει το Μουντιάλ Συλλόγων»
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Όσιμεν-«Ζούσα δίπλα σε μία χωματερή, από εκεί έπαιρνα ρούχα και φαγητό»
Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο