«Το ΑΠΟΕΛ δεν έγινε ξαφνικά ομάδα της σειράς»

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι του Απόλλωνα, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, χαρακτήρισε τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανουριος Κωνσταντίνου.
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport Fm, ο κ. Κωνσταντίνου είπε αρχικά πως «είχαμε δύο επικίνδυνα παιχνίδια και στόχος ήταν να κάνουμε δύο νίκες με Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα, το πετύχαμε και επικεντρωνόμαστε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα».
 
Για την ενόχληση του κ. Αυγουστή για την κριτική στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σημείωσε ότι «ο κ. Αυγουστή είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με την ιδιαιτερότητα ότι είναι και οπαδός αυτής της ομάδας. Αφουγκράζεται την οποιαδήποτε αντίδραση και κριτική. Την αποδέχεται την κριτική όπως και όλοι στην ομάδα αλλά δεν του αρέσει και τον ενοχλεί η απαξίωση».
 
Ερωτηθείς για το κατά πόσον υπάρχει απαξίωση, σημείωσε ότι «στα 9 χρόνια που είμαι στον Απόλλωνα αντιλήφθηκα ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τα πάντα χωρίς αντίδραση. Υπάρχουν και τα μπράβο και τα αρνητικά και μέσα από την διαδικασία αυτή να γίνεσαι πιο δυνατός. Αν σε παίρνει από κάτω η κριτική δεν μπορείς να προχωράς. Ο κ. Αυγουστή πιστεύει πολύ στην ομάδα, εργάζεται πολλές ώρες στο Κολόσσι και θεωρεί ότι ο Απόλλωνας πρέπει να κρίνεται με τα κριτήρια που κρίνονται όλες οι ομάδες. Καμιά ομάδα δεν εντυπωσίασε ακόμα. Στον Απόλλωνα βλέπουμε την ουσία που είναι οι βαθμοί σε κάθε παιχνίδι».
 
Συνέχισε λέγοντας πως «στελεχώσαμε την ομάδα σε πολύ καλό βαθμό, έχουμε πολλούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Η παρουσία του Χάμπου μας χαροποίησε, θέλει παιχνίδια, θέλει ρυθμό. Το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ανήκει στο παρελθόν και τώρα ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ. Δεν μας αποπροσανατολίζει το κακό ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ καθώς είχαμε εμείς το ίδιο πράγμα πέρσι. Το ΑΠΟΕΛ δεν έγινε ξαφνικά ομάδα της σειράς, είναι μεγάλη ομάδα αλλά θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία για τη νίκη. Είναι στο 50-50 και ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί για να πάρει το ζητούμενο».
 
Είπε επίσης πως «ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει μεγάλη διαφορά από το ΑΠΟΕΛ και μπορείτε να την κάνετε μεγαλύτερη: «Στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Κι εμείς ξεκινήσαμε πέρσι όπως φέτος το ΑΠΟΕΛ και στην πορεία κάναμε εφτά συνεχόμενες και πλασαριστήκαμε στις πρώτες θέσεις».
 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»