Δύο τροχαία μέσα σε λίγη ώρα-Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

Ο τραυματισμός τριών προσώπων είναι ο απολογισμός δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν χθες στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας 24χρονη που οδηγούσε το όχημα της στην λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου, στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται με αντιθέτου διερχόμενη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος από την Πάφο. 

Από το τροχαίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου ο μοτοσικλετιστής ο οποίος έφερε διάφορα τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο 20χρονος έφερε και το κράνος του.

Εξάλλου σε δεύτερο τροχαίο στις 18;00 χτες, 50χρονος κάτοικος Γιόλου που οδηγούσε το όχημα του  στην λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου έστριψε δεξιά για να κατευθυνθεί σε άλλη οδό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με το εξ αντιθέτου αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από το Καμερούν.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Τα αίτια και των δύο τροχαίων διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βοηθός Διευθύντρια Δημοτικού επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα μπροστά σε μαθητές

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα