Πάτησε μπανανόφλουδα και πέταξε την ευκαιρία για μοναξιά στην κορυφή η Ανόρθωση

Πέταξε την ευκαιρία για να ανέβει μόνη της στην κορυφή η Ανόρθωση, η οποία εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1, με την Καρμιώτισσα, στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.
 
Οι κυανόλευκοι, μπορεί να ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης από τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ως εκ τούτου, η Ανόρθωση ανέβηκε στους είκοσι βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλωνας, ενώ η Καρμιώτισσα έφθασε στους επτά.
 
Το προφίλ του αγώνα:
Η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο έφτιαξε ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα ένα σουτ του Ντορ Μίχα, ωστόσο βρήκε μπροστά της ένα εξαιρετικό Κυριακίδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. 
 
Από την άλλη, η Καρμιώτισσα είχε τις δικές της ευκαιρίες, κυρίως από αντεπιθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, στο ισόπαλο 0-0.
 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν τόσες πολλές φάσεις, αλλά οι δύο ομάδες βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα, με δύο πολύ όμορφα γκολ, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ομάρ Σάσι, μετά από εκπληκτικό σλάλομ που έκανε από δεξιά.

Στο 66’, η Ανόρθωση απάντησε με τον Ντορ Μίχα, ο οποίος εξαπέλυσε ένα κεραυνό, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Κυριακίδη.

Στο 72, η Καρμιώτισσα ζήτησε πέναλτι με  μετά από πτώση εντός περιοχής του Χατζηβασίλη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για θέατρο του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και τον απέβαλε δείχνοντας του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Χριστοφή (80′ Πολύζος), Παχίπης, Ρόμο, Σάσι (90’+3 Σάββα), Μπαρκάν (66′ Kαπαρτής), Πέρεζ, Μαλεκκίδης, Χατζηβασίλης, Ρέινολντς.

Ανόρθωση: Τζουρ, Γκαλίτσιος, Σελίν, Βργκοτς, Κορέια, Κ.Αρτυματάς, Μίχα, Καλτσάς (75′ Μανιάς), Χούσμπαουερ (68′ Νταουσβίλι), Ελουντού (85′ Χριστοφή), Κβιλιτάια.

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό