Νέα σύσκεψη στο Προεδρικό για λήψη αποφάσεων-Βλέπει υπουργούς ο Αναστασιάδης

Νέα σύσκεψη στο Προεδρικό πραγματοποιεί σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης και οι αρμόδιοι υπουργοί, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι προτάσεις και οι εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας, ώστε να ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες θα τεθούν αύριο ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με διάγγελμα ο Αναστασιάδης ανακοινώνει τα νέα μέτρα-Κρίσιμες αποφάσεις

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην κρατική τηλεόραση, Κυριάκος Κούσσιος, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι υπουργοί Υγείας, Εργασίας και Οικονομικών, καθώς και άλλοι δύο υπουργοί, όπου θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα και θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να μπει φρένο στην ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού, καθώς κινδυνεύει το σύστημα υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Κούσσιο, η Κυβέρνηση δεν έχει κλειδώσει σε οποιεσδήποτε αποφάσεις, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα, με σκοπό να περάσουν αύριο από το Υπουργικό Συμβούλιο και ακολούθως ο Νίκος Αναστασιάδης να ανακοινώσει τα μέτρα με διάγγελμα.

 Ερωτηθείς ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εάν στο τραπέζι είναι και το καθολικό lockdown, επανέλαβε πως ακόμη δεν κλείδωσαν οι αποφάσεις και «κατά τη σημερινή σύσκεψη θα αξιολογηθούν όσα έχουν συμβουλεύσει την Κυβέρνηση οι ειδικοί».

Η Κυβέρνηση κλείνει προς τη λήψη αυστηρότερων μέτρων σε Λεμεσό και Πάφο, όπου καταγράφονται και οι μεγαλύτερες εστίες μετάδοσης του ιού και τα κρούσματα έχουν χτυπήσει κόκκινο, ενώ φαίνεται πως θα κλείσουν όλοι οι χώροι εστίασης.  

Σε σχέση με το σενάριο καθολικού lockdown, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως «είναι πρόωρο να αναφερθεί κάτι τέτοιο», ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θεωρείται πιο απομακρυσμένο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα ρευστά πριν κλειδώσουν και ανακοινωθούν τα μέτρα-Πού γέρνει η πλάστιγγα

Δειτε Επισης

Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε
Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Αυτοί είναι οι 15 πιο περιζήτητοι παίκτες στο μεταγραφικό «παζάρι»