Ελπίδα από Βάλεμ για την εικόνα του β΄ ημιχρόνου της Εθνικής

Την ελπίδα ότι η Εθνική θα συνεχίσει να παρουσιάζει την πρόοδο που έδειξε στο β΄ ημίχρονο στον χθεσινό φιλικό αγώνα με την Ελλάδα, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιόχαν Βάλεμ.
 
Η Εθνική ηττήθηκε χθες στη Ριζούπολη από την αντίστοιχη της Ελλάδας με 2-1, και σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο κ. Βάλεμ είπε πως δεν μπορεί να πει ότι είναι ευχαριστημένος από ένα αγώνα που τελικά η ομάδα του ηττήθηκε.
 
«Αλλά βλέποντας τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μια καλή αντίδραση, κάναμε κάποιες καλές κινήσεις και θεωρώ ότι σιγά – σιγά η ομάδα θα αρχίσει να παίζει με τον τρόπο που θέλω. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος και ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντα το χρόνο που θέλεις», δήλωσε κ. Βάλεμ.
 
Αναφερόμενος για  τον αγώνα του Σαββάτου με το Λουξεμβούργο στην Κύπρο, ο κ. Βάλεμ είπε: «Ελπίζω να συνεχίσουμε την πρόοδο που δείξαμε στο σημερινό δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε καλό αποτέλεσμα γιατί το έχουν όλοι ανάγκη, ποδοσφαιριστές, κόσμος και Ομοσπονδία».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»