Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό-Ομολόγησε στους ανακριτές

Χειροπέδες στον δράστη της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το πρωί σε εργοτάξιο στη Λεμεσό, πέρασε η Αστυνομία. 
 
 
Οι Αρχές, εντόπισαν στο χωριό Μονιάτης, τον 23χρονο φερόμενο δράστη, που μαχαίρωσε 20χρονο ομοεθνή του, μετά από συμπλοκή στο εργοτάξιο όπου εργάζονται. Ακολούθως, ανακρινόμενος ο δράστης, ομολόγησε τις πράξεις του.
 
Προηγουμένως, οι Αρχές είχαν προχωρήσει στις συλλήψεις δύο 23χρονων,ένας εκ των οποίων αντιμετωπίζει το αδίκημα της συνέργειας, ενώ ο άλλος για συμμετοχή στην συμπλοκή, που προηγήθηκε της απόπειρας φόνου.
 
Όπως φαίνεται, ομάδα δέκα αλλοδαπών, ήρθε σε αντιπαράθεση γύρω στις 10:00 το πρωί, εντός ανεγειρόμενης οικοδομής στην περιοχή Γερμασόγειας, όπου και εργάζονταν, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απόπειρα φόνου σε εργοτάξιο-Πιάστηκαν στα χέρια, ανασύρθηκαν μαχαίρια

Στη συνέχεια, ο δράστης, ηλικίας 23 ετών, ανέσυρε μαχαίρι και χτύπησε τον 20χρονο συμπατριώτη του, δύο φορές, στην ωμοπλάτη.
 
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 20χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο θλαστικά τραύματα στην ωμοπλάτη. Αμέσως, εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ στη συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.
 
Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία περισυνέλεξαν τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Ανοίγει η αυλαία του Α' Προκριματικού του Europa League
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν