Μείωση στις διελεύσεις από τα οδοφράγματα το 2020, σύμφωνα με την Κίπρις

Οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα ανάμεσα σε κατεχόμενες και ελεύθερες περιοχές της Κύπρου μειώθηκαν πολύ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2020, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, γράφει η «Κίπρις».
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2019 οι συνολικές διελεύσεις ανήλθαν στα 9.935.477, κατά την ίδια περίοδο του 2020 μειώθηκαν στα 2.646.222, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
 
Από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα έγιναν 1.325.908 διελεύσεις κατά την εν λόγω περίοδο του 2020, σε σύγκριση με 2.642.614 κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Υπήρξε δηλαδή μια μείωση της τάξης του 77,5%.
 
Οι διελεύσεις προς τις ελεύθερες περιοχές κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2019 ήταν 4.963.065 και μειώθηκαν στο 1.325.908 κατά την ίδια περίοδο του 2020.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Αυτοί είναι οι 15 πιο περιζήτητοι παίκτες στο μεταγραφικό «παζάρι»
Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση