Εισβάλλουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο οι πέντε αλλαγές

Με την επιστροφή στη δράση και την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, οι προπονητές των ομάδων θα έχουν την αλλαγή να κάνουν πέντε αλλαγές στα ματς και όχι τρεις, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Αναμφίβολα οι πέντε αλλαγές θα βοηθήσουν τόσο τους προπονητές, όσο και τους ποδοσφαιριστές, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν επηρεαστεί και την αποχή της περασμένης σεζόν, λόγω κορωνοϊού.
 
Επιπρόσθετα, θα μπορούσε να βοηθήσει και τους νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, όπως επίσης και παίκτες οι οποίοι είναι βασικά στελέχη των ομάδων να πάρουν περισσότερες ανάσες.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»