Ίσκο σε Ρεάλ: Θέλω να φύγω τον Γενάρη

Ο Ίσκο ζήτησε και επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης να τον παραχωρήσει στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μιας και δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του που είναι μόλις 260 λεπτά στην La Liga.

Ο Ισπανός διεθνής πριν πάρει την οριστική του απόφαση, είχε συνάντηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν για το μέλλον του στην Ρεάλ. 

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν «Marca» και «AS» ο Γάλλος τεχνικός της «Βασίλισσας» ήταν ξεκάθαρος απέναντι στον Ίσκο, τονίζοντας του πως δεν αναμένεται να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. 

Έτσι ο Ίσκο ζήτησε και επίσημα να φύγει από την Ρεάλ, η οποία πλέον αναζητάει ομάδα για να τον παραχωρήσει, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 60 εκ. ευρώ. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
«Ο Βιετέσκα επιστρέφει στην Καλιάρι, αβέβαιο το μέλλον του στη Σαρδηνία»
«Φαινόταν πολύ μεθυσμένος»-Ο Άντι Κάρολ αναστάτωσε τη Μύκονο με καβγά και ζημιές
«Δεν θα αλλάξει η σεζόν της Σίτι αν κατακτήσει το Μουντιάλ Συλλόγων»
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Όσιμεν-«Ζούσα δίπλα σε μία χωματερή, από εκεί έπαιρνα ρούχα και φαγητό»
Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο