ΒΙΝΤΕΟ: Μάδησε το τριφύλλι και ξεκόλλησε από τον πυθμένα η Σαλαμίνα

Τεράστια νίκη επί της Ομόνοιας, η οποία είναι μόλις η δεύτερή της στο πρωτάθλημα, πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος, με 2-1.
 
Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν χάρη στα γκολ των Ντανίλο στο 8’ και Βάγκνερ στο 80’. Στο ενδιάμεσο, η Ομόνοια είχε ισοφαρίσει στο 43’ με τον Φώτη Παπουλή.
 
Με τη νίκη της η Σαλαμίνα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς, ενώ η Ομόνοια έμεινε στους 16.
 
Το προφίλ του αγώνα
Οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, αφού στο 8΄της αναμέτρησης o Ντανίλο με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Φαμπιάνο.
 
Μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο η Ομόνοια δεν κατάφερε να βρει ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο μια ευκαιρία της Νέας Σαλαμίνας στο 23', αφύπνισε τους πράσινους.
 
Ο Οσέιν εξ επαφής, δεν κατάφερε να πετύχει το 2-0, αφού το σουτ του κατέληξε στην πλάτη του Λούφτνερ.
 
Στην αντεπίθεση, ο Παπουλής έκανε εξαιρετική ενέργεια, η μπάλα έφθασε στον Ντούρις, αλλά ο Σλοβάκος από τα δύο μέτρα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
 
Στο 27’, ήταν η σειρά του Τιάγκο να χάσει τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια, μετά από παράλληλο γύρισμα από δεξιά, στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας.
Τελικά η Ομόνοια βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, στο 43' με τον Φώτη Παπουλλή, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η υπεροχή της ήταν φλύαρη και δεν μπορούσε να φτιάξει καλές ευκαιρίες για γκολ. 
 
Στο 80' της αναμέτρησης μετά από μπαλιά από τα δεξιά ο Βάγκνερ έπιασε το σουτ στη κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό του Φαμπιάνο.
Η ταυτότητα του αγώνα:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Χριστοφόρου, Τσμοβς (68′ Αντιόλο), Νικολάου (58′ Λοράν), Ντανίλο, Σανκό (58′ Αντρέου), Σιαθάς (46′ Λεμέσιος, 90’+4 Παύλου), Οσέι, Κονφέ, Βάγκνερ.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμεθ, Γκόμες (83′ Κούσουλος), Παπουλής (83′ Κακουλλής), Ασάντε (76′ Μποτεάκ), Τιάγκο (76′ Τζιωνής), Ντούρις.

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό