Έξι κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΕΚ-Αναβάλλεται ο αγώνας με τον ʼρη

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής από την Ουκρανία μετά τη νίκη με 4-1 επί της Ζόρια και άπαντες υποβλήθηκαν στα Σπάτα σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Το απόγευμα η προπόνηση των κιτρινόμαυρων ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00, έχοντας ήδη και τα αποτελέσματα των τεστ. Αυτά, ωστόσο, έδειξαν ότι μετά τον Μιχάλη Μπακάκη έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγκεκριμένα από τα πρωινά τεστ της Παρασκευής άλλα έξι κρούσματα έγιναν γνωστά. Κάτι που σημαίνει ότι με βάση το πρωτόκολλο η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον  Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης αναβάλλεται.

Τέσσερα από τα κρούσματα είναι παίκτες και πρόκειται για τους Πέτρο Μάνταλο, Στράτο Σβάρνα, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι ασυμπτωματικοί και μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα υπολογίζονται για τους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων στις οποίες είχαν κληθεί.

Η προπόνηση της Παρασκευής αναβλήθηκε, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει αναβολή και στη σαββατιάτικη προπόνηση. Δεδομένα πάντως το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης θα περάσει από νέα τεστ το Σάββατο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας