Η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ, οι φευγάτοι και τα τρία ερωτηματικά

Nα ενισχυθεί ουσιαστικά θα επιδιώξει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΑΠΟΕΛ, ώστε να καταφέρει αλλάξει η ροή αυτής της κακής χρονιάς. Ο Γκάρνερ βρέθηκε στην Κύπρο και εκτός απρόοπτου, θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη για τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο είναι πως θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος θα παλιώνει τον Χρίστο Γουήλερ, αφού είναι η μοναδική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Επιπλέον, σε περίπτωση που δει την πόρτα εξόδου και ο Ατζίλι, οι γαλαζοκίτρινοι θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του Ισραηλινού εξτρέμ. Ακόμη, στους παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν προσθέτετε και ο Λουντέμο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Ερωτηματικά παραμένουν οι περιπτώσεις των Λαφράνς, Σάβιτς, Μιχαΐλοβις, οι οποίοι αναμένεται να αξιολογηθούν από τον Μικ Μακάρθι και ακολούθως να παρθούν οι αποφάσεις του Ιρλανδού κόουτς.
 
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, αναμφίβολα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον ΑΠΟΕΛ, αφού αποτελεί τη μόνη επιλογή, ώστε να διορθωθούν, κατά κάποιο τρόπο, τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού στον προγραμματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας