Θλιμμένος ο Μακάρθι-«Παίξαμε μια ομάδα που βρίσκεται στην Ευρώπη και είναι καλύτερη»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την πικρή ήττα από την Ομόνοια, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι, ο οποίος όπως τόνισε οι πράσινοι ήταν καλύτεροι, και πλέον η προσοχή της ομάδας του βρίσκεται στην επόμενη μέρα. 

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να έρχεσαι στη δημοσιογραφική όταν χάνεις με 3-0. Είμαι απογοητευμένος αλλά η Ομόνοια ήταν καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε κιόλας. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν όλα από στημένες φάσεις. Είμαι απογοητευμένος από τη δική μας την απόδοση».

Για το τι πήγε στραβά, ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων, απάντησε ότι «nομίζω ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος δεν περιορίσαμε το στιλ παιχνιδιού της Ομόνοιας. Ίσως μετά τις δύο νίκες που πετύχαμε, αυτό ήταν ένα γερό ξύπνημα. Παίξαμε με μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, πέρσι τερμάτισε πιο ψηλά από εμάς. Αύριο θα αναλύσουμε το παιχνίδι, ώστε να προετοιμαστούμε και να κερδίσουμε την Παρασκευή. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν ήθελα να είμαι ο πρώτος που έσπασε το σερί του ΑΠΟΕΛ».

Για την συνέχεια, τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είχαμε δύο καλές εμφανίσεις όμως σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα. Δεν είναι έκπληξη τα σκαμπανεβάσματα, αλλάξαμε πολλούς παίκτες, προσπαθούμε να χτίσουμε ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε».

Για το αν η αλλαγή του Εντονγκαλά άλλαξε τα πλάνα του, είπε: «Δεν βοήθησε η αλλαγή του Εντονγκαλά. Θα το δούμε, δεν ρίξουμε την απόδοση του πρώτου μέρους σε αυτό το γεγονός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ